Datum gewijzigd: 01-09-2020

Deel deze pagina


Terugblik lanceringsweek Gezond & veilig werken academie

maandag 27 juli 2020 samevatting


In de week van 29 juni tot en met 2 juli vond de lancering van de Gezond & veilig werken academie van het A&O-fonds Waterschappen plaats. Wij kijken terug op een geslaagde lancering en hebben veel positieve reacties mogen ontvangen. Graag delen wij de uitkomsten van deze week hieronder met jullie.

Animatie
Benieuwd wat de academie te bieden heeft? Bekijk de animatie. Deze animatie kun je ook binnen je organisatie verspreiden om je collega’s op de academie te wijzen, bijvoorbeeld via intranet of een werkoverleg.

Terugblik online proeverijen lanceringsweek
In de lanceringsweek hebben we verschillende online  proeverijen aangeboden om deelnemers kennis te laten maken met de verschillende onderdelen van de academie. Hier vind je een terugblik op de sessies:


Aan de slag op het Forum
Ook biedt de academie een digitaal Forum. Hierop vind je snel en gemakkelijk andere gezond & veilig werken professionals in de sector. Je kunt daar vragen stellen of zelf een antwoord geven. Leuk om te zien dat er al verschillende vragen zijn gesteld over onder andere goede ervaring met agressietrainingen, ervaring met het meten van VOC's (bijvoorbeeld bij het openen van natte putten) en een app op de telefoon om onveilig situaties te melden. Mogelijk kun jij een antwoord geven? Als je nog geen inloggegevens hebt, kun je je hier aanmelden om deze te ontvangen. Ook bieden we in het najaar online speedtrainingen aan van 30 min. om wegwijs te raken op het forum (zie hieronder voor data en info).

Aanbod academie najaar 2020
Bekijk het aanbod en meld je aan voor:


Website academie
Voor de website van de academie, ga naar academie.aenowaterschappen.nl.

Wij zien jullie graag op het Forum of bij een van de activiteiten van de academie in het najaar! 

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman