Datum gewijzigd: 30-03-2021

Deel deze pagina


Bijeenkomst 'Visie op hybride werken'

dinsdag 30 maart 2021


De COVID-19 pandemie heeft organisaties in de sector waterschappen in een transitiefase gezet naar meer hybride werkvormen. Deze transitie vraagt om een heldere integrale strategische visie over het hybride werken als basis voor het beantwoorden van de diverse hieraan verbonden HR-vraagstukken: Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers fysiek en mentaal fit structureel thuiswerken? Hoe houd je medewerkers betrokken bij de organisatie? Hoe organiseren we de onderlinge (digitale) communicatie? Hoe geef je als manager leiding op afstand? Welke (nieuwe) functies geven we aan kantoorgebouwen? Hoe organiseren we leren en ontwikkelen?

Het A&O-fonds waterschappen organiseert daarom samen met bureau Ditox op dinsdag 11 mei van 9.30 – 12.00 een eerste interactieve online bijeenkomst over het ontwikkelen van een integrale strategische visie op hybride werken.

Centraal in deze eerste bijeenkomst staat het ontwikkelen van een integrale strategische visie op hybride werken op organisatieniveau waarbij de doelen en randvoorwaarden aansluiten bij de cultuur en kernwaarden van de organisatie en interne en externe ontwikkelingen. Deelnemers ontvangen hiervoor handvatten, inspireren elkaar en delen ervaringen.

Daarnaast vindt samen met de deelnemers een inventarisatie en prioritering plaats van deelvragen rond de praktische uitvoering van de integrale strategische visie op hybride werken op de volgende hoofdthema's:

  • Een alternatieve functie voor het kantoor?
  • Meer gedecentraliseerde werkplekken?
  • Een ander mobiliteits-, duurzaamheids- & vitaliteitsbeleid?
  • Een veranderende rol voor management en gedragsverandering voor iedereen?


Aan de hand van deze inventarisatie organiseert het A&O-fonds de komende maanden specifieke vervolgbijeenkomsten waar per bijeenkomst meer specifiek wordt stilgestaan bij beantwoording van een van deze deelvragen.

Deze eerste bijeenkomst is in het bijzonder bedoeld voor professionals (HR, organisatieontwikkeling, management, facilitair ect) werkzaam binnen de sector waterschappen die (mede) verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van een integrale strategische visie op hybride werken binnen hun organisatie.

Voor aanmelden  voor deze bijeenkomst >> Klik hier en scroll naar beneden voor aanmeldformulier

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman