Datum gewijzigd: 25-5-2021

Deel deze pagina


Sectorworkshop Duurzaam werken (online)

17 juni 2021 09:30-11:30 uur
Online via Zoom


Op donderdag 17 juni organiseert het A&O-fonds Waterschappen samen met Berenschot van 9.30-11.30 uur een online sectorworkshop Duurzaam werken. Deze workshop is bestemd voor alle contactpersonen van organisaties waar door Berenschot een in-company workshop Duurzaam werken is gehouden. Tijdens deze workshop staat leren van elkaar, inspiratie opdoen en het zetten van de vervolgstappen (onder andere aanvragen subsidie Duurzaam werken) centraal. De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door het A&O-fonds Waterschappen en begeleid door Berenschot.

Leren van elkaar en inspiratie opdoen 
De contactpersonen die betrokken waren bij de workshop Duurzaam werken delen met elkaar de ervaringen welke stappen zij gezet hebben na de workshop. Hoe kom je nu tot een goed beleid? Hoe zorg je dat de acties die jullie inzetten op elkaar aansluiten en elkaar versterken? Hoe breng je nu echt focus aan? Hoe kom je tot verbinding met andere thema’s? Welke tips en succesfactoren deel je graag met je vakgenoten?

De vervolgstap: subsidie Duurzaam werken
Tijdens de bijeenkomst bieden we inspiratie hoe je vorm kan geven aan de vervolgstap, mede met ondersteuning van de subsidie van het A&O-fonds Waterschappen. Organisaties die al een aanvraag hebben ingediend of al concrete ideeën hebben, nodigen we uit hierover de vertellen, zodat de andere hierdoor geïnspireerd raken.

Doe jij ook mee?
We hopen van harte dat jij als contactpersoon namens jouw organisatie ook aan wilt sluiten bij deze bijeenkomst. Mocht jij zelf niet kunnen, dan kan ook een andere persoon die betrokken was bij de workshop deelnemen.

Aanmelden kan via onderstaand formulier

 

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman