Datum gewijzigd: 2-9-2021

Deel deze pagina


Platform opleidingsprofessionals (online)

28 september 2021 09:30-12:00 uur
Online


Al enkele jaren coördineert het A&O-fonds Waterschappen het Platform opleidingsprofessionals in de sector waterschappen. Dit platform is bestemd voor professionals op het gebied van leren en ontwikkelen bij waterschapsorganisaties. Doel van het platform is kennisuitwisseling, samenwerking en kwaliteitsbevordering. 

De eerstvolgende bijeenkomst van het platform vindt online plaats op dinsdag 28 september 2021 van 9.30 - 12.00 uur. Het thema van de bijeenkomst luidt: Grijp de kansen van hybride leren!

Wat vooraf ging
In de bijeenkomst van het platform in maart hebben we gewerkt aan de ontwikkeling van een aantal scenario’s voor hybride leren. Vervolgens is een werkgroep met vier collega’s (Heleen, Ineke, Jiska en Marloes) aan de slag gegaan met de verdere ontwikkeling van een visie op hybride leren. Daarvoor hebben we gesproken met diverse collega’s en met medewerkers en managers binnen verschillende organisaties over de kansen en uitdagingen van hybride leren. Wat ons betreft met inspirerende uitkomsten!

Wat we gaan doen
In de bijeenkomst geven we je een terugkoppeling van de resultaten van ons onderzoekje. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: hybride leren biedt kansen aan thema’s die we als opleidingsprofessionals al langer op ons wensenlijstje hebben staan. Meer zelfsturing, meer praktijkleren – leren in een hybride werkomgeving maakt het nodig en mogelijk. Dat gezegd hebbend, is de volgende vraag hoe we die kansen gaan inkoppen. Daarover willen we in de bijeenkomst graag met het hele platform van gedachten wisselen. Met als doel dat je met inspiratie en ideeën voor je eigen organisatie verder kunt en een beeld hebt waar je je focus op wilt richten om de transitie naar deze nieuwe manier van leren en ontwikkelen te maken.

Kortom, het programma is als volgt:

  • Terugkoppeling van de wensen en ideeën vanuit verschillende waterschappen
  • Introductie van een ‘routekaart’ voor de transitie naar hybride leren
  • Uitwisseling over de stappen die je kunt zetten binnen jouw organisatie
     

Aanmelden kan via onderstaand formulier

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman