Datum gewijzigd: 24-3-2021

Deel deze pagina


Naar een online e-learnings community waterschappen? (online)

13 april 2021 14:30-16:30 uur
Online via ZOOM


Meerdere organisaties in de sector waterschappen zijn actief met het (laten) ontwikkelen van e-learnings voor hun medewerkers rond diverse thema’s. Willeke van Meeteren (Waterschap Rivierenland) en Peter Steenkamer (Waternet) hebben hun krachten gebundeld en ontwikkelen al enige tijd samen e-learnings over de Omgevingswet. Dat gebeurt in Maester: een platform waarin je makkelijk e-learnings kunt maken en met elkaar kunt delen (https://maester.com).

Eén van de grote voordelen van Maester is dat je heel gemakkelijk content van e-learnings kunt overnemen en aanpassen naar je eigen wensen. Zo kun je versneld kennisdelen binnen je eigen organisatie en met andere organisaties binnen de sector. Daarnaast faciliteert Maester een community en organiseert het workshops waarin je tot scenario’s van e-learnings komt.

Willeke en Peter willen graag met collega’s bij andere organisaties verkennen of er interesse is om te komen tot een e-learnings communicty waterschappen, waarbinnen wordt samengewerkt aan het ontwikkelen van e-learnings en de onderlinge uitwisseling ervan. In eerste instantie rond de Omgevingswet en later ook voor andere thema's. Op verzoek van hen beiden faciliteert het A&O-fonds Waterschappen hiervoor een online bijeenkomst op dinsdag 13 april van 14.30 - 16.30 uur.

Wat staat er op het programma?

  • Tim van Pappelendam (oprichter van Maester) zal kort het online platform toelichten en demonstreren.
  • Peter en Willeke zullen vervolgens hun ervaringen delen rond het ontwikkelen en delen van e-learnings voor de Omgevingswet binnen dit online platform en hier ook enkele voorbeelden van laten zien.
  • Vervolgens delen zij hun ideeën voor het opzetten van een sectorale e-learnings community waterschappen en voor welke thema’s dat in de toekomst relevant kan zijn.


De bijeenkomst is bedoeld voor professionals op het gebied van leren & ontwikkelen werkzaam binnen de sector waterschappen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via het onderstaande formulier.
 

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman