Datum gewijzigd: 7-7-2021

Deel deze pagina


Bijeenkomst Onze organisatiecultuur in een hybride setting?

14 oktober 2021 09:30-12:00 uur
Online


In vervolg op de online bijeenkomst in mei rond het ontwikkelen van een visie op hybride werken, organiseert het A&O-fonds Waterschappen in het najaar een drietal online vervolgbijeenkomsten rond het thema hybride werken. In de bijeenkomsten staat het delen van (eerste) ervaringen met hybride werken vanuit organisaties centraal.  

  • Donderdag 9 september: Terug naar kantoor, basis op orde! >> info en aanmelden
  • Dnderdag 14 oktober: Onze organisatiecultuur in een hybride setting? >> voor aanmelden zie hieronder
  • Donderdag 18 november: Hybride werken in de praktijk >> info en aanmelden


Donderdag 14 oktober 9.30 - 12.00 uur: Bijeenkomst Onze organisatiecultuur in een hybride setting?
In de bijeenkomst van donderdag 14 oktober van 09.30 tot 12.00 starten we met een presentatie over organisatiecultuur in een hybride setting door een externe deskundige. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over hoe definiëren we onze hybride werkcultuur? Hoe behouden we onze organisatiecultuur? Waar op te letten bij hybride managen op afstand? Hoe zorgen we voor binding binnen teams/afdelingen?

Deze bijeenkomst is in het bijzonder bedoeld voor professionals (HR, organisatieontwikkeling, management, facilitair etc) binnen de sector waterschappen die (mede) verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en implementeren van beleid rond hybride werken binnen hun organisatie.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door het invullen van het onderstaande formulier.
   

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman