Datum gewijzigd: 10-11-2021

Deel deze pagina


Bijeenkomst Hybride werken in de praktijk (online)

18 november 2021 09:30-12:00 uur


In vervolg op de eerdere bijeenkomsten rond hybride werken, organiseert het A&O-fonds Waterschappen in het najaar nog een aantal vervolgbijeenkomsten rond het thema hybride werken. In de bijeenkomsten staat het delen van (eerste) ervaringen met hybride werken vanuit organisaties centraal. 

Donderdag 18 november 9.30 - 12.00 uur: Bijeenkomst Hybride werken in de praktijk
In de bijeenkomst van donderdag 18 november van 09.30 tot 12.00 staan we in het bijzonder stil bij hoe het beste vorm gegeven kan worden aan hybride overleggen en vergaderingen.

Scenario's voor hybride overleg en vergaderen | Mark Meerbeek, Ditox  
In zijn presentatie neemt Mark ons mee door verschillende scenario's voor hybride overleg en vergaderen binnen organisaties. Hierbij staan we onder andere stil bij proces, plaats, techniek, rituelen en vaardigheden. Vervolgens gaan deelnemers zelf aan de slag met het uitwerken van een praktisch scenario voor de eigen organisatie.

Workshop Hybride overleg en vergaderen in de praktijk | Godelieve Meeuwissen, Godelieve Meeuwissen 
‘Zoveel mogelijk thuiswerken’. Dit advies, maakt dat overleggen en vergaderingen weer veelal online of hybride zullen plaatsvinden. Hoe doe je dat op zo’n manier dat het voor iedereen interessant en liefst ook nog leuk blijft? Hoe zorg je ervoor dat ook de online deelnemers met een goed gevoel weer uitloggen? Godelieve, auteur van Inspirerend leiderschap op afstand, geeft in haar interactieve workshop praktische tips die je diezelfde middag nog zelf kunt gebruiken in een overleg of vergadering.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor professionals (HR, organisatieontwikkeling, management, facilitair etc) binnen de sector waterschappen die (mede) verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en implementeren van beleid rond hybride werken binnen hun organisatie.
 

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door het invullen van het onderstaande formulier.
   

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman