Datum gewijzigd: 3-3-2021

A&O fondsen Lunchwebinar 5: Technologische ontwikkelingen

15 april 2021 12:30-13:30 uur

5 lunchwebinars rond 5 HR-thema's
In het voorjaar 2021 organiseren het A&O-fonds Waterschappen, A&O-fonds Provincies en A&O fonds Gemeenten gezamenlijk een serie van vijf lunchwebinars. De webinars hebben betrekking op actuele HR-thema’s:

• Webinar 1: Employability | donderdag 11 februari 12.30 -13.30 uur | >> info en aanmelden
  • Webinar 2: Mobiliteit | donderdag 4 maart 12.30 -13.30 uur | >> info en aanmelden
  • Webinar 3: Leren & ontwikkelen | donderdag 18 maart 12.30 -13.30 uur | >> info en aanmelden
  • Webinar 4: Tevredenheid, betrokkenheid & bevlogen | donderdag 1 april 12.30 -13.30 uur | >> info en aanmelden
  • Webinar 5: Technologische ontwikkelingen | donderdag 15 april 12.30 -13.30 uur | >> info en aanmelden zie onderaan pagina

Een verdiepende analyse op de gegevens van het WERKonderzoek 2019 van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties/ICTU, vormt de basis van de webinars. Dit onderzoek wordt periodiek uitgevoerd onder 40.000 overheidsmedewerkers. De analyses spitsen zich toe op de sectoren waterschappen, provincies en gemeenten. Voorafgaand aan ieder webinar publiceren we een paper met de resultaten uit het WERKonderzoek toegespitst op de informatie uit de drie sectoren.

Tijdens het webinar presenteren de onderzoekers kort de uitkomsten. Een gastspreker reflecteert vervolgens op de resultaten en vertaalt deze naar praktische tips en handvatten voor beleidsontwikkeling en -uitvoering binnen waterschappen, gemeenten en provincies. Ook is er ruimte voor jullie vragen.

De serie lunchwebinars is bestemd voor P&O’ers, vertegenwoordigers medezeggenschap, managers en andere professionals betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van het HR-beleid binnen een waterschap, gemeente of provincie. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Lunchwebinar 5: Technologische ontwikkelingen | info en aanmelden
Het vijfde en tevens laatst lunchwebinar van deze serie is op donderdag 15 april van 12.30-13.30 uur en gaat over het thema technologsiche ontwikkelingen: Welke technologische veranderingen ervaren medewerkers bij waterschappen, gemeenten. en provincies? In hoeverre kunnen medewerkers deze veranderingen bijbenen? Wat kan je als organisatie doen om medewerkers mee te laten groeien met deze technologische veranderingen?

De onderzoekers van ICTU presenteren tijdens het webinar eerst de resultaten van het verdiepende onderzoek. Daarna staat gastspreker Marcel van Bijnen, provinciesecretaris/algemeen directeur van provincie Noord-Brabant, stil bij de uitkomsten en vertaalt deze naar de HR-praktijk.

Aanmelden voor Webinar 5: Technologische ontwikkelingen kan via het onderstaande formulier. Aanmelden voor een van de overige webinars kan via de links bovenaan deze pagina.

over: 100
over: 50
over: 20
over: 100
over: 500
Ik ga er mee akkoord dat mijn bovenstaande persoons- en werkgegevens worden gedeeld met de overige deelnemers aan de bijeenkomst, dit met als doel om onderlinge kennisuitwisseling te bevorderen.
* = verplicht

Techniek: Web-OS, realisatie: ARVEE, webdevelopment, fotografie Kees Winkelman